ΤEΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤEΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά καλημέρα σας

Σας παραθέτω το τελικό καθημερινό πρόγραμμα που θα ισχύσει από 1η Οκτωβρίου 2018 & για όλη τη χρονιά, καθώς & το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ.
Θέλω να εκφράσω την λύπη μου για κάποια αναστάτωση που δημιούργησαν 1-2 αλλαγές σε ημέρες, στα τμήματα των γεννηθέντων το 2009 & 2012.
Μετά από εποικοδομητικό διάλογο με τους γονείς, έγιναν μετακινήσεις που επέφεραν αριθμητική ισορροπία στα τμήματα.
Δημιουργήθηκαν λοιπόν, δύο γκρούπ(14-16 άτομα/γκρούπ) τις ίδιες μέρες & ώρες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Ακαδημιών.
Στο εξής, κανένα τμήμα δεν θα περιέχει περισσότερα από 12-14 παιδιά στις μικρότερες ηλικίες, των γεννηθέντων τα έτη 2010, 2011, 2012, 2013 & 16-18 παιδιά των γεννηθέντων τα έτη 2009, 2008, 2007, 2006, 2005.
Αναπόφευκτα έπρεπε να γίνουν αλλαγές & στους προπονητές των τμημάτων.
Για όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στο γήπεδο, ζητάμε την κατανόηση σας.
Σκοπός μας είναι από 1/10/18, να λειτουργήσουμε περισσότερο οργανωμένα & στοχευμένα.

Επίσης, θα ήθελα να σας επισημάνω κάποιες παρατηρήσεις, που θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία της Ακαδημίας σε όλα τα επίπεδα:

  • Φέρτε τα παιδιά 5-10 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο, πριν την αναγραφόμενη ώρα προπόνησης.
  • Να έχει ο καθένας το δικό του ονομαστικό μπουκαλάκι νερού μαζί.
  • Στους αγώνες, όταν παίζουμε στην έδρα μας, οι αθλητές πρέπει να είναι στο γήπεδο 45 λεπτά πριν την έναρξη αγώνα, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια, υπολογίστε την κίνηση/απόσταση & η άφιξη στο γήπεδο να είναι 60 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Να φέρνετε πάντα τα παιδιά στους αγώνες
  • Στηρίξτε τους αθλητές μας, ώστε να προσαρμοστούν στους κανόνες και στις αρχές που απαιτεί η σωστή λειτουργία της ομάδας.

Από την μεριά μας οι προπονητές & εγώ, θα συνεργαστούμε & θα διαχειριστούμε αποτελεσματικά & τους προχωρημένους και τους αρχάριους αθλητές, ώστε όλοι να συμμετέχουν & να νοιώθουν ενεργά & χρήσιμα μέλη των ομάδων τους.
Σας ευχαριστώ πολύ…!!!

Δήμος Κάβουρας
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Α.Ο. Β.

 

Share