ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Επιστολή ποδοσφαιριστή προς τον πατέρα του

Επιστολή ποδοσφαιριστή προς τον πατέρα του

Τη παρακάτω επιστολή φέρεται ότι την έγραψε νεαρός ποδοσφαιριστής προς τον πατέρα του. Πραγματική ή όχι πρέπει να τη διαβάσουμε όλοι και να προβληματιστούμε για τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε.


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΕΦΗΒΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΕΦΗΒΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ

Καθώς τα παιδιά εισέρχονται στην εφηβική ηλικία αρχίζουν να αναπτύσσουν τη δική τους προσωπικότητα και να συμμερίζονται περισσότερο τις απόψεις φίλων και συμμαθητών παρά των γονέων τους.


10 πράγματα για να κινούνται τα παιδιά ασφαλέστερα στο Διαδίκτυο

10 πράγματα για να κινούνται τα παιδιά ασφαλέστερα στο Διαδίκτυο

Προτού επιτρέψετε στο παιδί σας να χρησιμοποιήσει το Internet χωρίς επίβλεψη, φροντίστε να καθορίσετε ένα σύνολο κανόνων με το οποίο θα είστε όλοι σύμφωνοι. Εάν δεν είστε σίγουροι από που πρέπει να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες σχετικά με όσα πρέπει να συζητήσετε με τα παιδιά σας, ώστε να τα μάθετε να χρησιμοποιούν το Internet με ασφάλεια. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να μοιράζονται τις εμπειρίες...

Περισσότερα


Να βλέπουν οι γονείς την προπόνηση;

Να βλέπουν οι γονείς την προπόνηση;

Ο ρόλος του γονέα στην αθλητική δραστηριότητα του παιδιού είναι να του παρέχει τη συναισθηματική και υλική υποστήριξη που του χρειάζεται και να ενθαρρύνει τη δραστηριοποίησή του. Όταν παρακολουθεί και σχολιάζει την προπόνηση λέγοντας ακόμη και ότι «θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στον προπονητή όταν μιλά» ή «θα πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος», μοιραία περνά σε σχολιασμό της παρουσίας του παιδιού στην αθλητική δραστηριότητα.


Αγαπητοί γονείς και παιδιά εκ μέρους του Προέδρου, της Διοίκησης και των Προπονητών σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία στα σπίτια σας. Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πληρωμή της 2ης δόσης της ετήσιας συνδρομής στον ΑΟΒ καθώς και η μηνιαία συνδρομή τις οποίες παρακαλούμε να τακτοποιείται έγκαιρα για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου