ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τα τμήματα υποδομής, «ακαδημία», του συλλόγου μας, έχουν επιλεγεί από τον Ο.Π.Α.Π. και το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» ως μία από τις 4 καλύτερες στην Αθήνα και καλύτερες 125 σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή αθλούνται περίπου 300 παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Το προπονητικό team του συλλόγου μας αποτελείται από διπλωματούχους προπονητές με πιστοποίηση U.E.F.A. και πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α., με μεγάλη εμπειρία, παράλληλα με πολύ κέφι και αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο (βλ. σύλλογος/προπονητικό team). Όλα τα παιδιά έως 12 ετών έχουν ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη ατυχήματος. Διαθέτουμε τμήματα αγοριών όλων των ηλικιών, με έτος γέννησης από το 2012 και μεγαλύτερα, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ και σε εγκεκριμένα τουρνουά της Αττικής (Soccerlink, Θουκιδείδιο). Επίσης λαμβάνουν μέρος σε διακεκριμένα τουρνουά ποδοσφαίρου εκτός Αττική παράλληλα με την εκεί διαμονή. Πολλοί αθλητές μας έχουν διακριθεί και διακρίνονται συμμετέχοντας στις Μικτές – προεθνικές ομάδες της Ε.Π.Σ.Α., ενώ κάποιοι έχουν μετεγγραφεί σε συλλόγους εθνικών κατηγοριών.

Στο σύλλογο μας υποστηρίζουμε ιδιαίτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο για κορίτσια. Πέρα από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου λειτουργούν: τμήμα ποδοσφαίρου κοριτσιών δημοτικού και τμήμα ποδοσφαίρου κοριτσιών γυμνασίου και λυκείου.

Ο σύλλογος μας προωθεί καινοτόμες δράσεις. Έχει αδελφοποιηθεί με τον σύλλογο Omstende από το Όλντεμποργκ της Γερμανίας και σχεδόν κάθε χρόνο πραγματοποιούνται ανταλλαγές τμημάτων. Επίσης, φέτος πετύχαμε (ο μόνος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ελλάδα) την έγκριση και ένταξη μας σε πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος, ο σύλλογος μας διακρίνεται για την κοινωνική και φιλανθρωπική του δράση. Πέρα από την προσφορά μας σε κοινωνικές δομές και συνανθρώπους μας, διοργανώνουμε πλήθος εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την εκπαίδευση των αθλητών μας, των οικογενειών τους και του κοινωνικού περίγυρου.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Κ6 (2014-15)

Κ8 (2012-2013)

Κ10 (2010-11)

Κ12 (2008-09)

Κ14 (2006-07)

Κ16 (2004-05)

Κ 18 ΕΦΗΒΟΙ (2003-2002)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ